Zmarta

Yleistiedot

Yhteystiedot:
Viralliset kotisivut:
Zmarta.fi
Osoite:
Kaivokatu 8, 00100 Helsinki
Puhelinnumero:
(09) 4241 4444
E-Mail:
info@zmarta.fi

Lainatiedot Zmarta

Lainasummat 1000...60000
Laina-aika 365...5475 päivää
Korko 4,99 - 20 %
Maksutavat Pankkitili
Takaisinmaksutavat Henkilökohtainen tili, Pankkitili
Rahat käytössä Heti
Aukioloajat 24h vuorokaudessa
Laina-ajan pidentäminen Kyllä
Vaaditaan työsuhde Ei
Ikäraja 20

Kokemuksia

5
5,0 rating
5 tähteä 5 tähdestä (perustuu 2 arvosteluun)
Erinomainen100%
Erittäin hyvä0%
Keskiverto0%
Huono0%
Erittäin huono0%
5,0 rating
4.10.2019

Lämpimät suosittelut tälle palvelulle, remonttilainaa 6% korolla, parempi mitä oma pankkini tarjosi!

Jalasjärveltä
5,0 rating
24.9.2019

Zmarta on paras lainavertailu jonka tiedän. Useamman keskisuuren kulutusluoton jo sieltä ottanut

Pete

Zmarta kilpailuttaa lainat puolestasi ilmaiseksi

Zmarta on aloittanut toimintansa rahoitusalalla jo vuonna 1999 Ruotsissa nimellä Bolånservice, jonka jälkeen vuonna 2003 yhtiön nimeksi muuttui Freedom Finance AB loppujen lopuksi vuonna 2015 lanseerataan Zmarta tuotemerkki Suomessa joka nousee kansan suosioon yhtenä parhaista lainan kilpailutusta tarjoavista palveluista.

Yhtiö toimii siis kansainvälisesti monessa maassa. Rahoitustoiminta on keskittynyt pääsääntöisesti pohjoismaihin. Heidän visionaan on se, että raha-asioiden hoitamisen tulee olla helppoa. Tämän takia he haluavat auttaa sinua tekemään fiksuja valintoja ja parantaa taloudellista tilannettasi tarjoten vinkkejä ja palveluilta lainan hakemiseen.

Millaista Lainaa Zmarta myöntää?

Zmarta kautta lähes kuka tahansa rahoituksen tarpeessa oleva henkilö voi hakea lainaa 1000 – 60 000 euroa. Yhdellä lainahakemuksella tavoitetaan jopa yli 20 luotonantajaa ja pankkia. Zmarta siis laittaa pankit ja rahoituslaitokset kilpailemaan lainastasi jolloin saat aina edullisimman lainatarjouksen.

Palvelun käyttäminen on täysin maksutonta eivätkä saamasi lainatarjoukset ole sitovia. Voit siis vapaasti katsoa mihin hintaan juuri sinä saisit lainaa, jos laina näyttää edulliselta jossa on hyvät lainaehdot, voit helposti allekirjoittaa saamasi lainatarjouksen sähköisesti jolloin laina maksetaan tilillesi nopeasti.

Maksuaikaa voit hakea lainallesi aina 1 vuodesta jopa 15 vuoteen asti, joten edullinen laina pitkällä maksuajalla ei koskaan ole ollut helpommin saatavilla.

Lainan Hakeminen

Lainan hakeminen Zmartalta on helppoa, yksinkertaista ja nopeaa. Siirry palveluntarjoajan sivuille ja täytä lyhyt lainahakemus. Saat lainapäätöksen heti kun olet lähettänyt lainahakemuksesi. Saat minuuteissa jo useita lainatarjouksia joista voit valita parhaimman.

Voit käyttää sivuilta löytyvää lainalaskuria apunasi lainakulujen selvittämiseen. Zmarta on yksi Suomen parhaista lainavertailijoista. Lainan vuosikorot vaihtelevat 4,99 – 20 prosentin välillä. Lopullisen koron tiedät vasta kun olet täyttänyt ja lähettänyt lainahakemuksen.

Zmarta lainaa voidaan  myöntää seuraavasti:

  • Henkilön on oltava 20-vuotias.
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä.

Lainaehdot ja takaisinmaksu

Kun haet lainaa Zmartan avulla määräytyvät lainaehdot ja takaisinmaksuaikataulu luotonantaja kohtaisesti. Täyttämällä ja lähettämällä hakemuksen jossa on tarvitsemasi lainasumma ja toivomasi takaisinmaksuaika saat useita räätälöityjä tarjouksia joiden korot voivat vaihdella huomattavasti. Valitse mielestäsi paras!
Takaisinmaksu tapahtuu sovitun aikataulun mukaisesti kuukausittain tasaerissä. Halutessasi voit lyhentää lainaa myös nopeammin tai muuttaa maksuaikataulua, mutta näissä tapauksissa sinun on oltava yhteydessä suoraan luotonantajaan, jonka lainatarjouksen hyväksyit.

Plussat ja miinukset

Zmartan lainapalvelu on pelkkää plussaa. Täysin maksuton lainavertailu, joka ei sido sinua mihinkään. Miten tälläisestä palvelusta voi keksiä edes negatiivista sanottavaa. Saat yhdellä hakemuksella useita edullisia lainatarjouksia juuri toivomillasi ehdoilla.

Yhteystiedot

Zmarta yhteystiedot:

Asiakaspalvelu:

Puh: 09 4241 4444

Sähköposti: info@zmarta.fi

Asiakaspalvelun aukioloajat ovat 8-19.

Chat palvelu on auki arkisin 9 – 16.

Yrityksen osoite:

Zmarta Group Suomi

Kaivokatu 8

00100 Helsinki

Lisätiedot tarvittaessa löydät omilta sivuilta Zmartan lainapalvelusta.