Pohjoisen laina

5
5,0 rating
5 tähteä 5 tähdestä (perustuu 1 arvosteluun)
Erinomainen100%
Erittäin hyvä0%
Keskiverto0%
Huono0%
Erittäin huono0%

Yleistiedot

Yhteystiedot:
Viralliset kotisivut:
Pohjoisenlaina.fi
Osoite:
Ryegsade 9, 3.sal, 8000 Aarhus
Puhelinnumero:
Asiakaspalvelu sähköpostitse
E-Mail:
asiakaspalvelu@pohjoisenlaina.fi

Lainatiedot Pohjoisen laina

Lainasummat 2000...60000
Laina-aika 365...5475 päivää
Korko 4,5 - 20 %
Maksutavat Pankkitili
Takaisinmaksutavat Henkilökohtainen tili, Pankkitili
Rahat käytössä Tunneissa
Aukioloajat 24h vuorokaudessa
Laina-ajan pidentäminen Kyllä
Vaaditaan työsuhde Ei
Ikäraja 20

Parhaat arviot

Zmarta
5/5
Bondora
5/5
Blue Finance
5/5

Kokemuksia

5,0 rating
26.9.2019

Lämpimät suositukset vaikka tanskalainen onkin

apa

Pohjoisen laina myöntää nopeita lainoja edullisesti

Pohjoisen laina on tanskalaisen Response Finance Oy:n tuotemerkki, joka markkinoi Salus Group Oy luvanvaraista lainanvälityspalvelua. Palvelun avulla haet helposti lainaa mihin tahansa tarpeeseen aina 2000 eurosta jopa 60 000 euroon asti.

Lainahakemuksesi lähetetään yli 20 pankille ja luottoyhtiölle, jotka antavat sinulle oman tarjouksen lainapyynnöstä. Voit vapaasti valita hyväksytkö saamasi lainatarjoukset vai hylkäätkö.

Palvelun käyttäminen on täysin maksutonta eikä sido sinua valitsemaan lainaa. Voit koska tahansa palta hyväksymään jonkun lainatarjouksista myöhemmin.

Millaista Lainaa Pohjoisen laina myöntää?

Pohjoisen laina palvelusta voi hakea lainaa 2000 eurosta aina 60 000 euroon asti. Lainalle ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Laina-aika on mahdollista valita 1 – 15 vuoden takaisinmaksuajalla, huomioi että saat lainatarjoukset syöttämiesi tietojen perusteella.

Voit käyttää apunasi Pohjoisenlaina.fi sivuilta löytyvää lainalaskuria, jonka avulla näet suurinpiirtein mitä tarvitsemasi laina maksaa kuukausittain. Näin voit helposti suunnitella maksamasi lainanlyhennykset etukäteen.

Lainan Hakeminen

Lainan hakeminen tapahtuu täysin verkossa. Lainahakemuksen täyttäminen vie muutaman minuutin ja saat vastauksen lainallesi nopeasti. Palvelu mahdollistaa tehokkaan lainojen kilpailutuksen, joka auttaa sinua löytämään edullisimman lainan – vain yhdellä hakemuksella.

Siirry täyttämään lainahakemus palveluntarjoajan sivuille, syötä tarvittavat tiedot ja valitse sopiva laina. Lainahakemuksen lähettäminen ei maksa mitään eivätkä saamasi lainatarjoukset ole sitovia ennen kuin päätät allekirjoittaa sopimuksen.

Pohjoisen lainaa voidaan myöntää seuraavasti:

  • Henkilön on oltava 20-vuotias.
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä..

Lainaehdot ja takaisinmaksu

Lainaehdot jotka saat Pohjoisen laina luottopalvelusta määräytyvät aina luotonantajakohtaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että lainaehdot ja hinnat ovat täysin luotonantajakohtaisia eli riippuu siitä minkä lainantarjoajan valitset. Palveluun on valittu vain luotettavat ja edulliset pankit ja rahoituslaitokset jotka toimivat Suomessa, joten voit olla varma sopivan lainan löytymisestä.

Takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain erissä, jotka voit arvioida etukäteen lainapalvelun etusivuilla olevalla laskurilla. Näin suunnittelet helposti talouttasi lainaa varten jo etukäteen.

Plussat ja miinukset

Plussa on ehdottomasti palvelun helppokäyttöisyys ja nopeus. Negatiivisena puolena voidaan mainita, että asiakaspalvelu toimii vain sähköpostilla ja sivustolle olisi voinut lisätä usein kysyttyjä kysymyksiä etukäteen vastaamaan asiakkaiden kysymyksiin palvelusta.

Yhteystiedot

Pohjoisen laina yhteystiedot:

Asiakaspalvelu:

Puh: Asiakaspalvelu vain sähköpostilla

Sähköposti: asiakaspalvelu@pohjoisenlaina.fi

Asiakaspalvelun aukioloajat ovat 24/7.

Yrityksen osoite:

Response Finance ApS

Ryesgade 9, 3. sal

8000 Aarhus, Tanska

Lisätiedot tarvittaessa löydät omilta sivuilta Pohjoisen laina -lainapalvelusta.