Ostosraha

Yleistiedot

Yhteystiedot:
Viralliset kotisivut:
Ostosraha.fi
Osoite:
Lautatarhankatu 8 B, 00580 Helsinki
Puhelinnumero:
020 741 2030
E-Mail:
asiakaspalvelu@ostosraha.fi

Lainatiedot Ostosraha

Lainasummat 400...3000
Laina-aika 30...1095 päivää
Korko 19,9 %
Maksutavat Pankkitili
Takaisinmaksutavat Henkilökohtainen tili, Pankkitili
Rahat käytössä Heti
Aukioloajat 24h vuorokaudessa
Laina-ajan pidentäminen Kyllä
Vaaditaan työsuhde Ei
Ikäraja 20

Kokemuksia

5
5,0 rating
5 tähteä 5 tähdestä (perustuu 1 arvosteluun)
Erinomainen100%
Erittäin hyvä0%
Keskiverto0%
Huono0%
Erittäin huono0%
5,0 rating
24.9.2019

Käyttänyt tätä palvelua aina kun rahalle on ollut tarvetta nopeasti. Nykyään vielä parempi kun korot tulivat alas

Jaakko

Ostosraha myöntää nopeita pikalainoja edullisesti

Ostosraha on OPR-Finance Oy:n omistama suomalainen lainatuotemerkki, joka on perustettu vuonna 2005. Suomen lisäksi lainapalvelu toimii myös Ruotsissa, Tanskassa, Hollannissa ja Tsekissä. Palvelu on keskittynyt tarjoamaan kuluttajille nopeaa rahoitus kulutusluottojen muodossa ilman vakuuksia tai takaajia.

OPR-Finance Oy on rekisteröity luotonantajarekisteriin jota ylläpitää Etelä-Suomen Aluehallintovirasto.

 

Millaista Lainaa Ostosraha myöntää?

Ostosraha palvelusta voi kuka tahansa lainan tarpeessa oleva hakea kulutusluottoa 400 – 3000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Laina maksetaan tilille heti hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen.

Lainapäätös annettaan keskimäärin 15 minuutissa lainahakemuksen lähettämisestä.

Lainan Hakeminen

Lainan hakeminen Ostosrahalta on yksinkertaista ja nopeaa. Löydät lainahakemuksen palvelun verkkosivuilta. Lainahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen vie muutaman minuutin, sillä ylimääräisiä tositteita ei tarvitse toimittaa. Lainahakemukset käsitellään palvelun aukioloaikoina 15 minuutissa. Rahat maksetaan ilmoittamallesi tilille heti hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen.

Ensimmäistä kertaa Ostosraha-palvelussa asioivien tulee tunnistautua järjestelmään verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Jatkossa kirjautuminen tapahtuu saamallasi PIN-koodilla. Huomioi, että Nordea ei hyväksy PIN-koodilla kirjautumista pankin sopimusehtojen takia.

Ostosrahaa voidaan myöntää seuraavasti:

  • Henkilön on oltava 20-vuotias.
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä.
  • Suomen kansalaisuus on edellytys
  • Verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne pakollinen.

Kun haet lainaa sinun tulee ensin tunnistautua lainahakemukseen omilla verkkopankkitunnuksillasi, jonka jälkeen pääset jatkamaan hakemuksen täyttämistä. Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lainahakemuksen saat tiedon päätöksestä välittömästi.

Kun laina on myönnetty sinulle voit nostaa koska tahansa rahaa käyttöösi. Huomioi, että 20 vuotiaat voivat hakea enintään 400 euroa lainaa, kun taas 21 vuotiaille on käytössä koko 3000 euron lainasaldo.

Lainaehdot ja takaisinmaksu

Ostosraha myöntää 400 – 3000 euron suuruisia kulutusluottoja joiden takaisinmaksuaika vaihtelee tilanteesta riippuen 12 – 36 kuukauden välillä. Lainan hakija ei tarvitse vakuuksia tai takaajia saadakseen lainaa.
Lakiuudistusten myötä 1.9.2019 Ostosrahan lainapalvelu muuttui ja korko laskettiin vain 19,9 prosenttiin, kun aikaisemmin se oli 49,92 prosenttia. Vastapainoksi palvelu laski myös myönnettävät lainasummat 10 000 eurosta enintään 3000 euroon.
Lainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain tasaerissä. Asiakas näkee lainasaldon OPR-Finance palvelun verkkosivuilta tai kuukausittain lähetettävästä laskusta, jossa on eriteltynä maksun tiedot. Jos laskua ei näy ole yhteydessä Ostosrahan online-palveluun.
Jos asiakas haluaa maksaa lainansa nopeammin pois, onnistuu sekin. Lainan voi lyhentää myös kerralla.
Jos takaisinmaksun suhteen on epäselvyyksiä kannattaa ottaa yhteyttä OPR-Financen erinomaiseen asiakaspalveluun joko puhelimella, sähköpostilla tai chat-palvelun välityksellä. Tarvittaessa asiakkaalle voidaan myöntää myös maksuvapaita kuukausia, joissa lainasta maksetaan vain korot ja kulut eli lainaa ei tarvitse lyhentää lainkaan kyseisinä kuukausina.

Plussat ja miinukset

Ostosrahasta on vaikea löytää negatiivisa puolia sillä palvelun on kaikinpuolin suotuisa lainan hakijan näkökulmasta. Laina maksetaan erittäin nopeasti, lisäksi asiakkaalla on mahdollisuus maksuvapaisiin kuukausiin. Ennen kaikkea laina on kuitenkin edullinen kulutusluotto pitkällä maksuajalla.

Yhteystiedot

Ostosraha yhteystiedot:

Asiakaspalvelu:

Puhelin: 020 741 2030

Sähköposti: asiakaspalvelu@ostosraha.fi

Asiakaspalvelun aukioloajat ovat 8-22.

Yrityksen osoite:

OPR-Finance Oy

Lautatarhankatu 8 B

00580 Helsinki

Lisätiedot tarvittaessa löydät omilta sivuilta Ostosraha lainapalvelusta.