Nextrahoitus

5
5,0 rating
5 tähteä 5 tähdestä (perustuu 1 arvosteluun)
Erinomainen100%
Erittäin hyvä0%
Keskiverto0%
Huono0%
Erittäin huono0%

Yleistiedot

Yhteystiedot:
Viralliset kotisivut:
Nextrahoitus.fi
Osoite:
Kaivokatu 8, 00100 Helsinki
Puhelinnumero:
Asiakaspalvelu sähköpostitse
E-Mail:
info@nextrahoitus.fi

Lainatiedot Nextrahoitus

Lainasummat 1000...60000
Laina-aika 365...5475 päivää
Korko 4,99 - 20 %
Maksutavat Pankkitili
Takaisinmaksutavat Henkilökohtainen tili, Pankkitili
Rahat käytössä Heti
Aukioloajat 24h vuorokaudessa
Laina-ajan pidentäminen Kyllä
Vaaditaan työsuhde Ei
Ikäraja 20

Parhaat arviot

Zmarta
5/5
Bondora
5/5
Blue Finance
5/5

Kokemuksia

5,0 rating
25.9.2019

Voin suositella kaikille sain nopeasti lainaa noin 15 minuutissa. Otin ensimmäisen lainatarjouksen vastaan jonka sain.

Merja

Nextrahoitus myöntää nopeita lainoja edullisesti

Nextrahoitus on Tanskalainen yritys joka markkinoi Freedom Rahoitus Oy:n luvanvaraista lainanvälityspalvelua. Nextrahoitukselle on kertynyt jo 3 440 palveltua asiakasta vaikka kyseessä on melko uusi lainapalvelu.

Nextrahoituksen lainapalvelun käyttö on helppoa ja yksinkertaista, valitset vain tarvitsemasi lainasumman ja takaisinmaksuajan jonka jälkeen täytät lainahakemuksen. Saat useita tarjouksia välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen joista voit vapaasti valita mieleisimmän.

Millaista Lainaa Nextrahoitus myöntää?

Nextrahoitus ei itse myönnä lainoja vaan auttaa sinua löytämään edullisimmat lainatarjoukset kilpailuttamalla hakemuksesi useissa eri pankeissa ja rahoituslaitoksissa. Saat siis yhdellä ainoalla hakemuksella eteesi useita lainatarjouksia heti hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Palvelusta voit hakea lainaa 1000 – 60000 euroa riippuen lainatarpeistasi. Takaisinmaksuaikataulu onnistuu 1 – 15 vuoden ajalla. Palvelu tarjoaa myös yhdistelylainoja, jos henkilöllä on useita eri lainoja avoinna on järkevämpää ottaa yksi edullisempi laina jolla maksaa aikaisemmat kalliit lainat pois.

Muistutuksena – Nextrahoitus lainapalvelun käyttäminen on täysin maksutonta eikä sido sinua hyväksymään lainatarjouksia. Voit katsoa mihin hintaan saisit lainaa täysin sitoumuksetta!

Lainan Hakeminen

Lainan hakeminen on kaikessa yksinkertaisuudessaan erittäin nopeaa ja mutkatonta. Siirtymällä palvelun verkkosivuille voit helposti vertailla eri lainasummien ja laina-aikojen kustannuksia, jonka mukaan voit täyttää lainahakemuksen. Saat vastauksen voidaanko laina myöntää heti, samalla saat useita lainatarjouksia eri rahoitusyhtiöiltä. Anna pankkien kilpailla lainastasi!

Kun olet hyväksynyt jonkin saamistasi lainatarjouksista maksetaan rahat viipymättä tilillesi keskimäärin muutamassa minuutissa. Nextrahoitus auttaa sinua arjen rahoittamisessa helposti ja nopeasti. Ole osa kasvavaa joukkoa, joka on löytänyt edullisimmat lainansa Nextrahoitukselta!

Nextrahoitus lainaa voidaan myöntää seuraavasti:

  • Henkilön on oltava 20-vuotias.
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä.
Voit hakea pienempää tai suurempaa lainaa kaikkiin tarpeisiin. Hae edullisinta lainaa jo tänään.

Lainaehdot ja takaisinmaksu

Lainaehdot vaihtelevat luotonantaja kohtaisesti riippuen valitsemastasi luotonantajasta. Nextrahoitus pyrkii löytämään parhaan hinnan ja parhaat ehdot lainallesi. Voit itse vielä vapaasti vertailla saamiasi lainatarjouksia ja tehdä päätöksen myöhemmin.

Takaisinmaksu tapahtuu perinteisesti kuukausittain tasaerissä tehtävin lyhennyksin. Lainan voi maksaa myös kerralla pois jos siltä tuntuu. Tarvittaessa henkilö voi pyytää myös mahdollisuuden maksuvapaisiin kuukausiin. Tästä on kuitenkin keskusteltava luotonantajan kanssa suoraan.

Plussat ja miinukset

Nextrahoituksen lainapalvelusta on vaikea löytää huonoja puolia ainakaan lainaamiseen liittyen. Ainoa negatiivinen asia on myös asiakaspalvelun yksitoikkoisuudesta, eli vain sähköpostilla.

Yhteystiedot

Nextrahoitus yhteystiedot:

Asiakaspalvelu:

Puh: Asiakaspalvelu vain sähköpostilla

Sähköposti: info@nextrahoitus.fi

Asiakaspalvelun aukioloajat ovat 24/7.

Yrityksen osoite:

Centeo ApS

Park Alle 15

8000 Aarhus

Lisätiedot tarvittaessa löydät omilta sivuilta Nextrahoituksen lainapalvelusta.