Lainalaskuri

Lainalaskuri on kätevä työkalu, joka näyttää sinulle syöttämiesi tietojen perusteella parhaimman lainavaihtoehdon. Työkalun käyttö on helppoa ja sujuvaa millä tahansa laitteella. Laskuria käyttäneet asiakkaat ovat säästäneet keskimäärin 13% lainakustannuksissaan. Voit katsoa minkä tahansa lainatarpeen esimerkiksi autolainan, kulutusluoton tai asuntolainan. Laskuri poimii verkosta tiedot luotonantajien kustannuksista ja näyttää sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon ensimmäisenä. Jos todella tarvitset akuutin pikavipin, kokeile ilmaisia ensilainoja. Voit saaada jopa 30 vuorokautta täysin ilmaiseksi.

Miten käytän lainalaskuria?

Lainalaskurin käyttäminen on helppoa. syötä laskuriin ikäsi, lainasumma sekä haluamasi maksuaika. Saat vastaukset heti näkyviin ja pääset halutessasi täyttämään lainahakemuksen yhdellä klikkauksella! Jos tarvitset rahaa nopeasti, varmista vielä täyttäessäsi lainahakemusta, että luotonantajalla on käytössä jokin suuremmista pankeista kuten: OP, Aktia, Danske Bank, Säästöpankki, Nordae, Ålandsbanken tai POPPankki. Laina maksetaan hakemuksen täyttämisestä ja lähettämisestä riippuen lainasummasta noin 15 minuutin kuluessa tilillesi.

Lainalaskurin kestosuosikit

Lainalaskurin kestosuosikit ovat ehdottomasti olleet Suomilimiitti, Ferratum, Bank Norwegian ja Omalaina. Näitä haetaan laskurista kaikkein eniten ja ne muodostavatkin yli 70% kaikista hakutuloksista. Kokeile sinäkin lainalaskuria ilmaiseksi ja pyydä maksuton lainatarjous jo tänään!