Lainaa työttömälle

Moni työtön tarvitsee lainaa ilman säännöllisiä tuloja. He eivät kuitenkaan tiedä mistä lainaa voisi hakea, sillä perinteiset pankit ovat hyvin tiukkoja liitteiden ja tositteiden suhteen. Me esittelemme kaikki luotonantajat jotka voivat myöntää lainaa työttömälle ilman säännöllisiä tuloja. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että hakemuksessa sinun ei tarvitse ilmoittaa palkkatuloja tai lähettää tositteita todistaaksesimaksukykysi. Yksi vaatimus kuitenkin kaikkia rahalaitoksia yhdistää. Vuositulojesi on oltava vähintään 7200 € – tämä on ehdoton alaraja.

Näistä palveluista työtön voi saada lainaa

Esittelemme ne luotonantajat alapuolella jotka eivät vaadi liitteitä tai tositteita tuloista tai omaisuudesta. Miten se on mahdollista? Nämä luotonantajat arvioivat luottokelpoisuuden henkilökohtaisesti esimerkiksi maksuhistorian mukaan, jos käytössä on Instantor palvelu. Sinun tulee tunnistautua luotonantajan sivuilla mobiilivarmenteella tai verkkopankkitunnuksilla.
  • Ostosraha: 400 – 10 000 € kulutusluottoa ilman liitteitä
  • Ferratum: 2000 € joustava luotto ilman liitteitä
  • Vippi.fi: 500 – 10 000 € lainaa ilman liitteitä
  • Blue Finance: 100 – 700 € pikavippi ilman liitteitä (ilmainen 14vrk) tai 5000 € joustoluotto ei liitteitä.
Edellämainitut lainapalvelut vaativat kuitenkin 7200 € vuositulorajan, mutta tulojen ei tarvitse olla säännöllisiä. Jos tarvitset suurempaa lainaa tulojesi on oltava vakituiset ja säännölliset. Muita vaihtoehtoja jotka eivät vaadi liitteitä.
  • Omalaina: 500 – 60 000 € lainaa ilman vakuuksia
  • Rahalaitos: 500 – 70 000 € kertaluottoa
  • Lendo: 500 – 60 000 € vakuudetonta lainaa

Lainaa ilman vakituista työpaikkaa

Hakijan ei tarvitse olla vakituisessa työsuhteessa saadakseen lainaa. Suurin osa luotonmyöntäjistä on kuitenkin tiukkoja lainapäätösten suhteen ja vaativat lähes poikkeuksetta tositteita tuloihin liittyen kuten esimerkiksi palkkatodistusta. Edellämainituissa palveluissa liitteitä ei tarvita vaan luotonantajalla on käytössä Instantor luottoarvio järjestelmä. Pienemmät lainat ovat työttömille suotuisia sillä tunnistautumiseen riittää usein verkkopankkitunnukset ja mobiilivarmenne. Jos haet lainaa ensimmäistä kertaa kokeile palveluita, jotka myöntävät ilmaista ensilainaa, listasimme kaikki yritykset jotka tarjoavat mahdollisuuden tähän.

Kuinka suurta lainaa työtön voi saada?

Jos hakijalla ei ole vakituisia tuloja on tyypillisin myönnettää lainasumma noin 2000 €. Myös poikkeuksia löytyy riippuen Instantorin antamasta luottoluokituksesta. Työttömille on myönnetty myös 10 000 € kulutusluottoja, joten jos tarvitset suurempaa lainasumma voit kokeilla esimerkiksi Ostosrahaa tai Vippi.fi palvelua.

Voiko työtön saada lainaa ilman tuloja?

Vastaus on selkeä – kyllä voi! Sinun tulee valita palvelua, joka tarkistaa maksukykysi jollakin muulla keinolla. Tässä tapauksessa käytössä on Instantor, joka edustaa uutta teknologiaa rahoitusalalla mahdollistaen reaaliaikaiset luottoarviot. Näin työtön lainanhakija voi saada lainaa ilman, että luotonantajalle tarvitsee lähettää tulotositteita tai liitteittä.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply