Koroton pikavippi – ilmainen ensilaina

Koroton pikavippi on monen lainantarpeessa olevan pelastus. Koroton pikavippi on ihan oikeasti täysin koroton, eli lainaan ei tule ollenkaa korkoa tai muitakaan kuluja. Tälläiset tarjoukset on ehdottomasti hyödynnettävä ennen kuin aletaan tarkastelemaan muita lainamahdollisuuksia. Listaamme alapuolelle aina ensimmäisenä uudet avatut pikavipit, jotka kulloinkin tarjoavat ilmaista ensimmäistä lainaa.

Korottomat pikavipit 2020

Ferratum

Lainatarjous:

Lainaa jopa 4000 € ilmaiseksi, kun maksat takaisin 30 vuorokauden kuluessa.

Credit24

Lainatarjous:

Lainaa jopa 4000 € ilmaiseksi, kun maksat takaisin 30 vuorokauden kuluessa.

Rahapalvelu

Lainatarjous:

Lainaa jopa 4000 € ilmaiseksi, kun maksat takaisin 30 vuorokauden kuluessa.

Blue Finance

Lainatarjous:

Lainaa jopa 5000 € ilmaiseksi, kun maksat takaisin 30 vuorokauden kuluessa.

Tyypillisesti korottomien pikavippien laina-aika on noin 30 vuorokautta, eli maksettava takaisin ennen ensimmäistä eräpäivää. Jos maksu viivästyy luoton kulut ja korot palautavat normaalin voimassaolevan hinnaston mukaiseksi.

Korottomien pikavippien / lainojen ikärajat vaihtelevat, mutta pitävät kuitenkin sisällään vähintään 18 vuoden ikärajan. Katso yllä oleva listaus korottomista pikavipeistä ja hae itsellesi kuluton ja koroton ensimmäinen laina.

Tietoa ilmaisista ensilainoista

Korottomat pikavipit ovat ehdoton valttikortti kun lähdetään tarkastelemaan internetistä saatavia rahoitusmahdollisuuksia. Koroton pikavippi tarjoaa älyttömän helpon mahdollisuuden päästä tutustumaan lainatuotteisiin ja luotonantajiin ilman riskiä. Jos sinulla on lainan tarve, suosittelemme ehdottomasti katsomaan kuluttomat lainatarjoukset ennen kuin lähdetään edes harkitsemaan muita vaihtoehtoja. 

Jos luottotietosi eivät ole kunnossa on ensilainatarjouksen käyttäminen lähes mahdotonta, lainaa ilman luottotietoja ei myönnä lähes yksikään yritys, sillä myöskin Suomen laki kieltää lainan myöntämisen luottotiedottomille. Hoida siis talousasiasi kuntoon, ennen kuin harkitse lainaa jos sinulla on maksuhäiriömerkintöjä.

Tyypillisesti ensilainassa on 30 vuorokautta takaisinmaksuaikaa. Älä enää odota vaan hae ilmainen ensilaina heti käyttöösi!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply