Koroton pikavippi – ilmainen ensilaina

Koroton pikavippi on monen lainantarpeessa olevan pelastus. Koroton pikavippi on ihan oikeasti täysin koroton, eli lainaan ei tule ollenkaa korkoa tai muitakaan kuluja. Tälläiset tarjoukset on ehdottomasti hyödynnettävä ennen kuin aletaan tarkastelemaan muita lainamahdollisuuksia. Listaamme alapuolelle aina ensimmäisenä uudet avatut pikavipit, jotka kulloinkin tarjoavat ilmaista ensimmäistä lainaa.

Korotonta pikavippiä on mahdollista hakea lähes 3000 euroa seuraavilta yhtiöiltä. Ferratum, Suomilimiitti, Eurolimiitti, Limiitti, Vivus.

Tyypillisesti korottomien pikavippien laina-aika on noin 30 vuorokautta, eli ennen ensimmäistä eräpäviää maksettava takaisin, mutta poikkeuksena esimerkiksi Suomilimiitti tarjoaa maksuaikaa peräti 60 vuorokautta!

Korottomien pikavippien / lainojen ikärajat vaihtelevat, mutta pitävät sisällään vähintään 18 vuoden ikärajan. Katso alla oleva listaus korottomista pikavipeistä ja hae itsellesi kuluton ja koroton ensimmäinen laina.

Korottomat pikavipit 2019

Ferratum

Ferratum tarjoaa uusille asiakkaille korottoman ensilainan 30 vuorokauden ajaksi. Korotonta pikavippiä on mahdollista saada jopa 2000 euroa, jos lainaa ei makseta takaisin ennen ensimmäistä eräpäivää muuttuvat lainakustannukset normaalin hinnaston mukaisiksi. Tämän tarjouksen voivat lunastaa kaikki 21 vuotta täyttäneet.

Siirry Ferratumin tarjoukseen tästä

Suomilimiitti

Suomilimiitti tarjoaa markkinoiden suurinta ensimmäistä ilmaista lainaa, joka on tällä hetkellä 2000 euron suuruinen pikavippi. Kuluttomalla ja korottomalla lainalla on maksuaikaa jopa 60 vuorokautta. Tämä tarjous on markkinoiden tämän hetken paras, jonka lunastaminen vaatii 21 vuoden ikärajaa.

Siirry Suomilimiitin tarjoukseen tästä

Eurolimiitti

Eurolimiitiltä voit uutena asiakkaana hakea nyt 500 € ilman kuluja ja korkoa. Eurolimiitti on Suomilimiitin tytär tuote joka on erittäin suosittu Suomen lainamarkkinoilla. Tämän tarjouksen voivat hyödyntää kaikki 21 vuotta täyttäneet.

Siirry Eurolimiitin tarjoukseen tästä

Limiitti

Uutuus: Limiitti tarjoaa uusille asikkaille ilmaisen ensimmäisen noston, eli ensimmäinen nosto täysin ilman nostopalkkioita jopa 2000 € asti. Tämän tarjouksen lunastaminen vaatii vain 18 vuoden ikärajan.

Siirry Limiitti palvelun tarjoukseen tästä

Vivus

Vivuksen kautta uudet asiakkaat voivat hakea pikavipin ilman korkoa. Pikavipin suuruus voi olla 50 euroa tai 400 euroa. Tarjous on voimassa vain asiakkaille jotka eivät vielä ole asioineet Vivuksen palvelussa. Pikavippi on maksettava takaisin ennen ensimmäistä eräpäivää, eli korotonta maksuaikaa saat 30 vuorokautta.

Siirry Vivuksen tarjoukseen tästä

Tietoa ilmaisista ensilainoista

Korottomat pikavipit ovat ehdoton valttikortti kun lähdetään tarkastelemaan internetistä saatavia rahoitusmahdollisuuksia. Koroton pikavippi tarjoaa älyttömän helpon mahdollisuuden päästä tutustumaan lainatuotteisiin ja luotonantajiin ilman riskiä. Jos sinulla on lainan tarve, suosittelemme ehdottomasti katsomaan kuluttomat lainatarjoukset ennen kuin lähdetään edes harkitsemaan muita vaihtoehtoja. 

Jos luottotietosi eivät ole kunnossa on ensilainatarjouksen käyttäminen lähes mahdotonta, lainaa ilman luottotietoja ei myönnä lähes yksikään yritys, sillä myöskin Suomen laki kieltää lainan myöntämisen luottotiedottomille. Hoida siis talousasiasi kuntoon, ennen kuin harkitse lainaa jos sinulla on maksuhäiriömerkintöjä.

Tyypillisesti ensilainassa on 30 vuorokautta takaisinmaksuaikaa, mutta esimerkiksi Suomilimiitti tarjoaa jo 60 vuorokauden maksuaikaa. Hae ilmainen ensilaina heti!