Ferratum

Yleistiedot

Yhteystiedot:
Viralliset kotisivut:
Ferratumbank.fi
Osoite:
ST Business Centre
120 The Strand, Gzira
GZR 1027, Malta
Puhelinnumero:
0800 166 208
E-Mail:
asiakaspalvelu@ferratumbank.fi

Lainatiedot Ferratum

Lainasummat 1...4000
Laina-aika 30...1620 päivää
Korko 0,01 - 20 %
Maksutavat Pankkitili
Takaisinmaksutavat Henkilökohtainen tili, Pankkitili
Rahat käytössä Heti
Aukioloajat 24h vuorokaudessa
Laina-ajan pidentäminen Kyllä
Vaaditaan työsuhde Ei
Ikäraja 20

Kokemuksia

5
5,0 rating
5 tähteä 5 tähdestä (perustuu 2 arvosteluun)
Erinomainen100%
Erittäin hyvä0%
Keskiverto0%
Huono0%
Erittäin huono0%
5,0 rating
23.10.2019

Prime laina taitaa olla hieman edullisempi jos ikää riittää. joustoluotto ollutkin jo käytössä pidemmän aikaa, ferratum joustava siis..

Mikke
5,0 rating
23.9.2019

Paras lainapalvelu jota olen koskaan käyttänyt. En omista luottokorttia joten Ferratum korvaa tilanteen

Perttu

Ferratum myöntää nopeita pikalainoja edullisesti

Ferratum on kansainvälisesti arvostettu rahoitusyhtiö, joka toimii monessa Euroopan maassa omalla tuotemerkillään. Ferratum on erityisen tunnettu lainapalvelu sen järjestämistä kuluttoman ja korottoman tarjouksen kampanjoista joissa uudet asiakkaat saavat ensimmäisen luoton käyttöönsä maksutta 30 vuorokauden ajaksi.

Suomessa Ferratum joustavan lainaehdot ovat vertaansa vailla. Edullista ja nopeaa lainaa ilman vakuuksia joustavalla maksuajalla. Voiko tämän parempaa luotonantajaa enää olla?

Millaista Lainaa Ferratum myöntää?

Ferratumin suosituin lainatuote hieman vanhemmille lainanhakijoille suunnatun prime-lainan lisäksi on Ferratum joustava, joka antaa käyttöösi 4000 euron luottotilin, jonka puitteissa voit tehdä nostoja käyttöliittymän tai tekstiviestien avulla.

Voit nostaa 1 – 4000 euroa kerrallaan luottorajasi puitteissa. Maksat vain tilille nostamastasi lainasta kulut ja korot. Maksuaikaa saat 1 – 54 kuukautta joustavasti.

Lainan Hakeminen

Ferratum-lainaa voi hakea netissä yrityksen kotisivuilta. Hakemuksen lähettämiseen tarvitset verkkopankkitunnukset tai vaihtoehtoisesti mobiilivarmenteen jolla tunnistaudut järjestelmään.

Voit käyttää apunasi verkkosivuilta löytyvää lainalaskuria todellisten kulujen selvittämiseen. Tuote on suunniteltu mahdollisimman yksinkertaiseksi jossa ei ole piilokuluja.

Ferratum Joustavaa voidaan myöntää seuraavasti:

  • Henkilön on oltava 21-vuotias.
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä.
  • Verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne pakollinen.

Kun haet lainaa sinun tulee ensin tunnistautua lainahakemukseen omilla verkkopankkitunnuksillasi, jonka jälkeen pääset jatkamaan hakemuksen täyttämistä. Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lainahakemuksen saat tiedon päätöksestä välittömästi.

Kun laina on myönnetty sinulle voit nostaa koska tahansa rahaa käyttöösi.

Lainaehdot ja takaisinmaksu

Ferratumin joustoluoton laina on 1 – 2000 euroa tyypillisellä 1 – 36 kuukauden joustavalla takaisinmaksuajalla. Joustoluottoa voi koska tahansa nostaa käyttöönsä aina tarpeen mukaan. Yhtiö tunnetaankin sloganista “aina kun sitä tarvitset”. Joustoluotosta ei peritä ylimääräisiä piilokuluja vaan hinnoittelu on selkeää. Maksat vain käyttöösi nostamasta lainasta. Todellinen vuosikorko näissä lainatuotteissa on 0,01 – 20 prosenttia.

Jos sinulla ilmenee ongelmia takaisinmaksun suhteen ole rohkeasti yhteydessä lainan-antajaan ja katso mitä tilanteelle voi tehdä. jousto-tuotteissa onneksi ollaan melko joustavia takaisinmaksun suhteen joten lyhennysvapaita on mahdollista pitää tarpeen tullen.

Lyhennysvapaissa kuukausissa maksat vain korot ja kulut etkä lyhennä lainaa kyseisenä kuukautena.

Plussat ja miinukset

Ferratum palvelusta on vaikea löytää negatiivisia puolia sillä hinnoittelu ja lainaehdot ovat erittäin selkeitä. Tuote on joustoluotto, joka on Suomen lainamarkkinoilla todella kilpailukykyinen. Jos siis tarvitset nopeaa lainaa, ota rohkeasti Ferratum joustavaa.

Lue lisää tietoa yrityksestä Senttilaina – Ferratum

Yhteystiedot

Ferratum yhteystiedot:

Asiakaspalvelu:

Puh: 0800 166 208

Sähköposti: asiakaspalvelu@ferratumbank.fi

Asiakaspalvelun aukioloajat ovat 8-20.

Yrityksen osoite:

Ferratum Bank p.l.c.

ST Business Centre 120 The Strand

Gzira GZR 1027, Malta

Lisätiedot tarvittaessa löydät omilta sivuilta Ferratum lainapalvelusta.