Easycredit

5
5,0 rating
5 tähteä 5 tähdestä (perustuu 1 arvosteluun)
Erinomainen100%
Erittäin hyvä0%
Keskiverto0%
Huono0%
Erittäin huono0%

Yleistiedot

Yhteystiedot:
Viralliset kotisivut:
Easycredit.fi
Osoite:
Unioninkatu 20–22, 00130 Helsinki
Puhelinnumero:
09 3158 5983
E-Mail:
asiakaspalvelu@easycredit.fi

Lainatiedot Easycredit

Lainasummat 500...5000
Laina-aika 730...1825 päivää
Korko 19,95 %
Maksutavat Pankkitili
Takaisinmaksutavat Henkilökohtainen tili, Pankkitili
Rahat käytössä Heti
Aukioloajat 24h vuorokaudessa
Laina-ajan pidentäminen Kyllä
Vaaditaan työsuhde Ei
Ikäraja 20

Parhaat arviot

Zmarta
5/5
Bondora
5/5
Blue Finance
5/5

Kokemuksia

5,0 rating
23.10.2019

Tismalleen samanlainen lainapalvelu ominaisuuksiltaan kuin Credigo

Jesse

Easycredit myöntää nopeita pikalainoja edullisesti

Easycredit on toinen tunnettu Northmill Oy:n omistama tuotemerkki, joka on käytännössä lähes täysin identtinen ominaisuuksiltaan Credigo lainapalvelun kanssa. Palvelusta voi hakea pikalainaa 500 – 5000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Maksuaikaa on mahdollista saada tilanteesta riippuen 2 – 5 vuotta. Lainan korot ovat lakimuutostne jälkeen erittäin kilpailukykyiset.

Easycredit haluaa myös pitää huolta asiakkaiden taloudesta ja huolehtii, että asiakas saa hoidettua maksut ja laskut ajallaan. Palvelun asiakas pääsee näkemään helposti dokumentit omilta sivuiltaa Easycreditistä, joten ei tarvitse huolehtia että perintä olisi edessä. Hae luottoa vain jos sitä oikeasti tarvitse ja sinulla on siihen varaa.

Millaista Lainaa Easycredit myöntää?

Easycreditin lainapalvelusta voi hakea lainaa 500 – 5000 euroa, rahat maksetaan tilille 10 minuutin kuluttua lainahakemuksen lähettämisestä. Hakijalta ei vaadita lainkaan vakuuksia tai takauksia. Maksuaikaa lainalle on saatavilla 24 – 60 kuukautta edullisella korolla.

Asiakkaalla on mahdollisuus myös tehdä lainan korotus jossa aikaisemmin pienempi lainasumma korotetaan suuremmaksi. Tämän pitäisi onnistua palvelun omien sivujen kautta käden käänteessä.

Lainan korot ovat 19,95 prosenttia, joka on lähes puolet siitä mitä se ennen lakimuutosten voimaan astumista oli. Kyseessä on siis todella edullinen lainapalvelu.

Lainan Hakeminen

Lainan hakeminen on tehty vaivattomaksi ja nopeaksi. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia, lisäksi sinun ei tarvitse toimittaa ylimääräisiä tositteita joten ilman liitteitä lainan saaminen on täysin mahdollista. Tämä siitä syystä, että lainapalvelulla on käytössä Instantor työkalu, joka vaatii verkkopankkitunnistautumisen. Näin luottokelpoisuusarvio voidaan tehdä koneellisesti reaaliajassa ja näin nopeuttaa luottopäätöstä.

Siirry siis Easycreditin sivuille täyttämään nopea lainahakemus ja rahat voivat olla tililläsi jo 10 minuutissa.

Easycredit lainaa voidaan myöntää seuraavasti:

  • Henkilön on oltava 20-vuotias.
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä.
  • Verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne pakollinen.

Lainaehdot ja takaisinmaksu

Easycreditin lainaehdot ovat hyvin joustavia ja laadittu erittäin edukkaiksi asiakkaan näkökulmasta. Lainan korko on edullinen, lainasummat ovat perinteisiä pikalainoja ja takaisinmaksu on joustavaa pitkällä maksuajalla. Tarvittaessa myös mahdollisuus lyhennysvapaisiin kuukausiin, joissa maksetaan vain korot ja kulut.

Takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain tasaerissä, lyhennykset ovat melko pieniä sillä lainasummatkaan eivät ole kovin suuria.

Plussat ja miinukset

Easycredit on erinomainen lainapalvelu pikalainoja varten. Nopeaa lainaa heti tilille, ilman vakuuksia tai takaajia ja ilman liitteitä. Myös Easycredit on joskus saatettu sekoittaa Avida finans lainapalveluun. Täsmennyksenä Easycredit Credigo molemmat ovat Northmill Oy:n omistamia tuotemerkkejä.

Yhteystiedot

Easycredit yhteystiedot:

Asiakaspalvelu:

Puh: 09 3158 5983

Sähköposti: asiakaspalvelu@easycredit.fi

Asiakaspalvelun aukioloajat ovat 24/7.

Yrityksen osoite:

Northmill Oy

Unionkatu 20 – 22

00130 Helsinki

Lisätiedot tarvittaessa löydät omilta sivuilta Easycreditin lainapalvelusta.