Credigo

5
5,0 rating
5 tähteä 5 tähdestä (perustuu 1 arvosteluun)
Erinomainen100%
Erittäin hyvä0%
Keskiverto0%
Huono0%
Erittäin huono0%

Yleistiedot

Yhteystiedot:
Viralliset kotisivut:
Credigo.fi
Osoite:
Unioninkatu 20-22, 00130 Helsinki
Puhelinnumero:
09 4272 0663
E-Mail:
asiakaspalvelu@credigo.fi

Lainatiedot Credigo

Lainasummat 500...5000
Laina-aika 730...1825 päivää
Korko 19,95 %
Maksutavat Pankkitili
Takaisinmaksutavat Henkilökohtainen tili, Pankkitili
Rahat käytössä Heti
Aukioloajat 24h vuorokaudessa
Laina-ajan pidentäminen Kyllä
Vaaditaan työsuhde Ei
Ikäraja 20

Parhaat arviot

Zmarta
5/5
Bondora
5/5
Blue Finance
5/5

Kokemuksia

5,0 rating
26.9.2019

Paras lainapalvelu jota olen aina käyttänyt

sepi

Credigo myöntää nopeita pikalainoja edullisesti

Credigo on Northmill Oy:n omistama lainatuotemerkki, joka toimii Credigo.fi palvelun kautta. Palvelusta voi hakea lainaa 500 – 5000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Lainanhakija saa luottopäätöksen heti kun lainahakemus on lähetetty. Jos luottopäätös on positiivinen on laina hakijan käytössä noin 10 minuutissa. Lainan takaisinmaksuaika on 2 – 5 vuotta tyypillisellä lyhennyssuunnitelmalla.

Jos asiakas tarvitsee lainan korotusta eli on hakenut aluksi esimerkiksi 500 euroa ja tarvitseekin nyt 1500 euroa on lisälaina täysin mahdollinen. Credigo pitää huolen, että takaisinmaksu on sujuvaa ja helppoa. Pääset helposti näkemään tilastot ja dokumentit liittyen lainasi takaisinmaksuun. Näin sinulla ei jää mahdollisuutta jättää laskuja maksamatta jotka ajautuisivat perintään.

Credigon rinnalla myös Easycredit on samanlainen lainatuotemerkki täysin samoilla ehdoilla ja ominaisuuksilla. Yhdessä näillä merkeillä ja erinomaisella palvelullaan Northmill Oy, on saanut huomattavan osan Suomen pikalainamarkkinoista.

Millaista Lainaa Credigo myöntää?

Credigon kautta voi hakea 500 – 5000 euroa vakuudetonta lainaa, joka ei vaadi takaajia. Lainan takaisinmaksu onnistuu 2 – 5 vuoden suunnitelmalla, jossa lyhennykset tehdään kuukausittain tasaerissä. Asiakas voi halutessaan maksaa lainan takaisin myös kerralla. 

Avoimen saldon pääsee näkemään haettuaan lainaa Credigolta, jolloin asiakas pääsee kirjautumaan Credigon omille sivuille kotisivuilta kohdasta omat sivut.

Lainan Hakeminen

Lainaaminen Credigolta käy käden käänteessä. Siirry Credigon sivuille ja täytä maksuton lainahakemus. Saat vastauksen päätöksestä heti lähetettyäsi lainahakemuksen. Kun hakemus on hyväksytty maksetaan laina tilillesi keskimäärin 10 minuutissa.

Lainan hakeminen on siis yksinkertaista, helppoa ja nopeaa. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia.

Credigo lainaa voidaan myöntää seuraavasti:

  • Henkilön on oltava 20-vuotias.
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä.
  • Verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne pakollinen.

Lainaehdot ja takaisinmaksu

Lainaehdot ovat erittäin joustavia. Tarvittaessa henkilö voi pitää maksuvapaita kuukausia jolloin lainasta maksetaan vain kulut ja korot. Avoimen lainasaldon ja maksut pääsee koska tahansa näkemään kirjautumalla palvelun omille sivuille. Näin sinulla on kaikki dokumentit lainasta nähtävillä aina kun niitä taritset.

Lainan nimelliskorko on kulutusluottoja koskeneiden lakimuutosten jälkeen vain 19,95 prosenttia!

Lainan voi maksaa takaisin kerralla tai erissä. Jos haluat papreilaskun verkkolaskujen sijaan saat sen Credigolta ilmaiseksi. Paperilaskuista ei tarvitse maksaa mitään, tämän valinnan voit tehdä omasta käyttöliittymästäsi kohdasta omat sivut.

Plussat ja miinukset

Credigon lainapalvelu on saanut runsaasti kehuja nopeudesta, asiantuntevuudesta, luotettavuudesta ja palvelun helppokäyttöisyydestä. He haluavat tehdä lainaamisesta mahdollisimman läpinäkyvää jossa ovat onnistuneet hyvin. Henkilö pääsee koska tahansa katsomaan ajantasaista tiedotusta laskuista ja maksuista pavelussa. Kuluttajilta kuultua: osa lainaajista sekoittaa Avida Finans Ab:n omistaman Avidafinancen Credigoon

Yhteystiedot

Credigo yhteystiedot:

Asiakaspalvelu:

Puh: 09 4272 0663

Sähköposti: asiakaspalvelu@credigo.fi

Asiakaspalvelun aukioloajat arkisin 9 – 20 ja lauantaisin 10 – 18.

Verkkosivuilla sinua palvelee myös chat.

Yrityksen osoite:

Northmill Oy AB

Unioninkatu 20-22

00130 Helsinki

Lisätiedot tarvittaessa löydät omilta sivuilta Credigon lainapalvelusta.