Avenue lainaa

Yleistiedot

Yhteystiedot:
Viralliset kotisivut:
Avenuelainaa.fi
Osoite:
Njalsgade 76, 2300 Copenhagen, Denmark
Puhelinnumero:
Asiakaspalvelu sähköpostitse
E-Mail:
asiakaspalvelu@avenuelainaa.fi

Lainatiedot Avenue Lainaa

Lainasummat 2000...60000
Laina-aika 365...5475 päivää
Korko 4,5 - 20 %
Maksutavat Pankkitili
Takaisinmaksutavat Henkilökohtainen tili, Pankkitili
Rahat käytössä Heti
Aukioloajat 24h vuorokaudessa
Laina-ajan pidentäminen Kyllä
Vaaditaan työsuhde Ei
Ikäraja 20

Kokemuksia

0
0,0 rating
0 tähteä 5 tähdestä (perustuu 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Erittäin hyvä0%
Keskiverto0%
Huono0%
Erittäin huono0%

Ole ensimmäinen joka arvostelee palvelun.

Avenule Lainaa antaa useita kilpailukykyisiä lainatarjouksia yhdellä hakemuksella

Avenulelainaa on maksuton palvelu, joka auttaa rahoituksen sekä lainojen haussa. Palvelu toimii ytheistyössä Salus Group:in kanssa ja he markkinoivat kyseisen palvelun luvanvaraista lainanvälityspalvelua. Palvelu auttaa kilpailuttamaan lainahakemuksesi useilla eri pankeilla ja rahoitysyhtiöillä. Avenuelainaa avulla sinun ei tarvitse itse käyttää aikaasi etsiessäsi itsellesi lainatarjousta jokaiselta palveluntarjoajalta erikseen. 

Yhdellä hakemuksella saat useamman lainatarjouksen, eikä lainatarjouksen lähettäminen itsessään sido vielä mihinkään. Hakemuksen tekeminen ja lähettäminen heidän verkkosivujen kautta on maksutonta ja voit itse päättää otatko lainatarjouksen vadstaan. Jos lainatarjous ei miellytä tai vastaa odotuksiasim voit hylätä sen. Kilpailutuksen avulla löydät itsellesi varmemmin juuri oikean sekä edullisimman lainan. 

Millaista lainaa Avenue Lainaa myöntää? 

Aveluelainaa myöntää luottoa aina 2000 eurosta jopa 60 000 euroon saakka. Palvelun ansiosta pystyt ohittamaan jonot sekä annat pankkien ja lainanvälittäjien kilpailla sinusta. Sinun ei tarvitse kuin täyttää yksi lainahakemus ja sen avulla voit saada useampia lainatarjouksia. Kaikki pankit käsittelevät hakemuksesi, jonka avulla arvioidaan kokonaistilanteesi ja sen perusteella sinulle tarjotaan lainaa. Pankeilla on tarjolla erilaisia lainatuotteita, joissa vähimmäis- ja enimmäissumat vaihtelevat. 

Sinulla on mahdollisuus maksaa lainasi takaisin nopeammin kuin alkuperäiseen sopimukseen on kirjattu. Tästä valinnasta ei koidu ylimääräisiä kustannuksia tai lisäkuluja, sillä maksat vain korot siltä ajalta kuin laina on käytössäsi. Palvelun tarjoamissa lainoissa ei vaadita erikseen vakuuksia tai takaajia. 

Lainassa olevat korot ja kulut ovat aina henkilökohtaisia,  joten tarkemmat summat saadaan vasta kun lainahakemus on täytetty. Lainan todellinen korko selviää kun siirytään täyttämään maksuton lainahakemus palveluntarjoajan sivujen kautta. Kun olet saanut lainatarjouksen, voit rauhassa kotona vertailla niitä ja valita itsellesi sopivimman sekä edullisimman. Lainatarjous on mahdollista myös hylätä ilman perusteleuita tai lisäkustannuksia. 

Lainan hakeminen 

Avenue Lainaa on helppo palvelu käyttää sekä lainahakemuksen täyttäminen on yksinkertainen ja nopea. Kun päätät täyttää hakemuksen saat päätöksen heti sekä rahat tilillesi viimeistään saman päivän aikana. Lainahakemuksen täyttäminen on täysin maksutonta eikä sen tekeminen itsessään sido sinua vielä mihinkään. Vasta kun lainatarjous pääteteään hyväksyä sekä allekirjoittaa niin siihen sitoudutaan. 

Avenuelainaa hakemuksen täyttäminen tapahtuu heidän nettisivujen kautta maksuttomalla hakemuksella. Palveluntarjoajan etusivulta löydät heti lainahakemukse, johon voit valita vapaasti tarvittana summan sekä takaisinmaksuajan. Näet myös alapuolelta kätevästi arvioidun kuukausierän joka lainallesi tulee. Kun olet valinnut pyydettävät kohdat niin sinut ohjataan varsinaisen lainahakemuksen täyttämiseen. Varsinaisessa lainahakemuksessa tulee täyttää pyydettävät kohdat tarkasti sekä huolellisesti. 

Kyseinen palvelu tekee yhteistyötä useampian eri tämän hetken parhaimpien pankkien sekä rahoituslaitoksien kanssa. Kun päätät täyttää ja lähettää hakemuksen, saat yhden tai useamman lainatarjouksen, josta voit vapaasti valita itsellesi sopivimman sekä edullisimman vaihtoehdon. Lainahakemuksen täyttäminen tapahtuu täysin anonyymisti sekä turvallisesti. 

Avenue Lainaa palvelua voit käyttää seuraavin ehdoin: 

  •  Olet vähintään 18-vuotias
  • Sinulla on puhtaat luottotiedot eikä sinulla ole aikaisempia maksu- tai luottohäiriömerkintöjä
  • Säännölliset tulot

Lainaehdot ja takaisinmaksu 

Avenuelainaa tarjoaa luottoa, jossa on alimmillaan 4,5 %  ja suurimmillaan 20 % korko. Korot sekä muut lainakustannukse määräytyvät aina luotonantajan mukaan. Suosittelemme tutustumaan lainaehtoihin sekä muihin tarvittaviin tietoihin aina huolellisesti ennen lainan ottamista. Palvelun takaisinmaksuajat ovat joustavia ja voit valita itsellesi sopivimman laina-ajan, jossa pystyt maksamaan sen varmasti takaisin. 

Palvelun laina-ajat vaihtelevat 1 vuodesta 15 vuoteen asti. 

Plussat ja miinukset 

Avenuelainaa on helppo sekä yksinkertainen palvelu käyttää. Lainahakemus on maksuton ja nopea täyttää. Palvelun on hyvä vaihtoehto vähän isompaan tarpeeseen tai vapaasti valittavaan omaan hankintaan. Palvelun tarjoamissa lainatuotteissa korot ovat alhaiset, joten takaisinmaksu on helppoa. 

Palvelun miinuksia ovat asiakaspalvelu, joka toimii ainoastaan sähköpostitse. Palveluntarjoajan sivuilla tietoja on niukasti. 

Yhteystiedot: 

Avenue Lainaa yhteystiedot: 

Asiakaspalvelu: 

Puh: Palvelun asiakaspalvelu toimii ainoastaan sähköpostitse

Sähköposti: info@avenuetrading.dk 

Yrityksen osoite: 

Avenue Trading ApS

Njalsgade 76

2300 Copenhagen

Denmark

Lisätiedot kyseisestä palvelusta löydät heidän kotisivuiltaan.