Autoluotto

Yleistiedot

Yhteystiedot:
Viralliset kotisivut:
autoluotto.fi
Osoite:
Fredrikinkatu 34 B, 00101 Helsinki
Puhelinnumero:
Asiakaspalvelu sähköpostitse
E-Mail:
asiakaspalvelu@autoluotto.fi

Lainatiedot Autoluotto

Lainasummat 100...60000
Laina-aika 365...5475 päivää
Korko 4,19 - 20 %
Maksutavat Pankkitili
Takaisinmaksutavat Henkilökohtainen tili, Pankkitili
Rahat käytössä Heti
Aukioloajat 24h vuorokaudessa
Laina-ajan pidentäminen Kyllä
Vaaditaan työsuhde Ei
Ikäraja 18

Kokemuksia

5
5,0 rating
5 tähteä 5 tähdestä (perustuu 1 arvosteluun)
Erinomainen100%
Erittäin hyvä0%
Keskiverto0%
Huono0%
Erittäin huono0%
5,0 rating
8.10.2019

Pointsit palvelulle!

Max

Autoluotto on 100 % kotimainen palvelu 

Autoluotto.fi on palvelu niille, jotka haluavat löytää vakuudetonta autolainaa suoraan netistä. Vakuudeton autolaina on hyvä ja helppo vaihtoehto, kun tarve on äkillinen ja kaupat tulisi tehdä nopeasti. Jopa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta kilpailevat juuri sinun autoluotostasi. Kilpailutuksen avulla saat edullisimmat korot sekä muut kustannukset autoluotolle. 

Autoluotto.fi ei ole sitoutunut mihinkään tiettyyn autoliikkeeseen, joten se on autoliikkeestä riippumaton vaihtoehto. Palvelun käyttö on ilmaista sekä lainapäätöksen saat heti ja rahat tilillesi jopa saman päivän aikana. 

Millaista lainaa Autoluotto myöntää? 

Autoluotto myöntää tällä hetkellä pienempää lainaa aina 100 eurosta 300 euroon asti. Jos tarve on  suuremmalle autoluotolle on mahdollista hakea jopa 60 000 euroon saakka, jos kuitenkin päätät hakea autoluottoa yli 10 000 euroa niin on suositeltavaa hakea sitä yhteishakijan kanssa. Lainoille on mahdollista saada maksuaikaa 1 – 15 vuotta. 

Palvelun käyttämiseen ei vaadita erikseen takaajia tai vakuuksia, mutta suuremmissa lainoissa on suositeltavaa lisätä yhteishakija, näin lainansaanti on varmempaa.

Lainan hakeminen 

Autoluotto sivusto on yksinkertainen sekö helppo käyttää. Hakemuksen tekeminen ei vie kuin muutaman minuutin ja saat päätöksen välittömästi. Lainahakemuksen tekeminen on maksutonta eikä se itsessään sido vielä mihinkään. Vasta kun päätät hyväksyä tarjouksen ja allekirjoittaa sen olet sitoutunut sen ottamiseen. 

Autolainan hakemuksen täyttäminen tapahtuu verkossa palveluntarjoajan sivujen kautta. Autoluotto etusivuilla on autolainahakemus johon voit valita itsellesi sopivan lainasumman ja takaisinmaksuajan, jonka jälkeen sinut ohjataan varsinaisen lainahakemuksen täyttämiseen. Täytä hakemuksessa pyydettävät tiedot tarkasti. 

Palvelussa autolainastasi kilpailee jopa 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat usemammalta eri palveluntarjoajalta lainatarjoukset, josta voit valita edullisimman ja parhaimman vaihtoehdon itsellesi. Sivusto on turvallinen sekä 100 % kotimainen palvelu, jossa henkilötietosi ovat turvassa. 

Autoluotto palvelusta voit hakea lainaa seuraavin ehdoin: 

  •  Olet vähintään 18-vuotias
  • Luottotietosi ovat kunnossa eikä sinulla ole luotto- tai maksuhäiriömerkintöjä
  • Käytössäsi on suomalainen pankkitili
  • Asut vakituisesti Suomessa ja sinulla on suomalainen henkilöturvatunnus

Lainaehdot ja takaisinmaksu

Autoluotto tarjoamissa lainatuotteissa vuosikorko on alimmillaan vain 4,19 % sekä korkeimmillaan 20 %. Korot sekä muut lainakustannukset määräytyvät luotonantajan mukaan. Suosittelemme lukemaan lainaehdot tarkasti sekä tutustumaan palveluntarjoajan käyttäehtoihin huolellisesti. Autolainan todelliset kustannukset ja korot saat täyttämällä makstuttoman lainahakemuksen heidän sivuillaan. 

Autoluoton takaisinmaksu on joustavaa ja voit valita itsellesi sopivimman laina-ajan, jossa pystyt sen varmasti maksamaan takaisin. Lainan kustannukset ja korot määräytyvät sen mukaan miten kauan laina on ollut käytössäsi. Jos haluat sopiva erillisistä maksueristä niin suosittelemme olemaan suoraan yhteydessä rahoitusyhtiöön, josta olet lainasi ottanut. 

Plussat ja miinukset

Autoluotto on helppo käyttää ja sieltä on mahdollista hakea autolainaa ilman vakuuksia ja takauksia. Autoluotto on hyvä vaihtoehto auton hankintaan sekä muihin tarkoituksiin. Edellytykset hakijoille on suhteellisen alhaiset, sillä lainaa on mahdollista hakea ilman vakituisia tuloja. Lainan kustannukset sekä korot ovat alhaiset, sillä lainan todellinen vuosikorko on alimmillaan vain 4,19 %. Miinuksena palvelussa on se, että lainanvälittäjän käyttö voi viedä hakemisen suhteen enemmän aikaa. 

 Yhteystiedot:

Autoluotto yhteystiedot:

Asiakaspalvelu:

Puh: Asiakaspalvelu vain sähköpostitse

Sähköposti: asiakaspalvelu@autoluotto.fi

Yrityksen osoite:

LVS Brokers Oy

PL 644

00101 Helsinki

Käyntiosoite: Fredrikinkatu 34 B, 00101 Helsinki (ei asiakaspalvelua)

Lisätiedot kyseisestä palvelusta löydät palveluntarjoajan sivuilta.