Arkiraha

Yleistiedot

Yhteystiedot:
Viralliset kotisivut:
Arkiraha.fi
Osoite:
PL 272, 20101 Turku
Puhelinnumero:
Asiakaspalvelu sähköpostitse
E-Mail:
asiakaspalvelu@arkiraha.fi

Lainatiedot Arkiraha

Lainatiedot Arkiraha
Lainasummat 100...70000
Laina-aika 365...4380 päivää
Korko 4,5 - 20 %
Maksutavat Pankkitili
Takaisinmaksutavat Henkilökohtainen tili, Pankkitili
Rahat käytössä Heti
Aukioloajat 24h vuorokaudessa
Laina-ajan pidentäminen Kyllä
Vaaditaan työsuhde Ei
Ikäraja 20

Kokemuksia

5
5,0 rating
5 tähteä 5 tähdestä (perustuu 1 arvosteluun)
Erinomainen100%
Erittäin hyvä0%
Keskiverto0%
Huono0%
Erittäin huono0%
5,0 rating
25.9.2019

Erinomainen lainapalvelu ja ystävällinen asiakaspalvelu, olin jo heti hakemusta täyttäessä luottavaisin mielin

Alma

Arkiraha myöntää nopeita kulutusluottoja edullisesti

Arkiraha on lainanvälityspalvelu jonka taustalla toimii Leadout Oy. Palvelun kautta kuluttaja voi kilpailuttaa kaikki lainansa nopeasti ja helposti. Palvelusta voi hakea pikalainaa, kulutusluottoa, yhdistelylainaa, joustolainaa, matkalainaa tai remonttilainaa mitä tahansa ikinä saatat tarvitakaan.

Yhtiö on vakavarainen korkeimman AAA-luottoluokituksen saanut palvelu, joka on auttanut jo yli 20000 suomalaista löytämään edullisimman lainan. Arkiraha lainapalvelu on täysin kotimainen palvelu, jonka yhteistyökumppanit ovat luotettavia suomalaisia toimijoita.

Millaista Lainaa Arkiraha myöntää?

Arkirahan lainapalvelusta voi hakea lainaa aina 100 eurosta jopa 70 000 euroon asti täysin ilman vakuuksia tai omaisuus takauksia. Maksuaikaa on mahdollista saada lainalleen aina 1 vuodesta 12 vuoteen asti. Eli edullista lainaa pitkällä korolla voidaan myöntää ilman vakuuksia tai takaajia.

Täytä vain yksi hakemus ja saat useita lainatarjouksia eteesi, lainojen vertaileminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Saat itse vapaasti valita minkä luotonantajan laina on mielestäsi sopivin. Asiakaspalvelu on helposti tavoitettavissa sähköpostitse jos ilmenee kysymyksiä palvelun käyttämisen suhteen.

Lainan Hakeminen

Lainan hakeminen Arkiraha palvelussa on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi. Siirry palvelun sivuille ja valitse ensin tarvitsemasi lainasumma ja laina-aika jonka lainallesi haluat. Tämän jälkeen klikkaa painiketta täytä lainahakemus, joka siirtää sinut täyttämään lyhyen lainahakemuksen.

Voit käyttää lainasuunnittelun apunasi palveluiden sivuilta löytyvää lainalaskuria, joka auttaa sinua laskemaan mahdolliset tulevat kuukausieräsi.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen saat päätöksen lainan myöntämisestä heti. Nopeasti saat eteesi useita edullisia lainatarjouksia joista voit vapaasti valita mieleisimmän tai vaihtoehtoisesti hylätä koko lainatarjouksen täysin ilman sitoutumista.

Maksuttoman lainavertailun avulla kilpailutat minkä tahansa lainatarpeesi helposti Suomen suosituimmissa pankeissa ja rahoituslaitoksissa.

Arkirahan lainaa voidaan myöntää seuraavasti:

  • Henkilön on oltava 20-vuotias.
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä.
  • Verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne pakollinen.
  • Tulot vähintään 7200 euroa vuodessa.

Kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen maksetaan rahat tilillesi luotonantajasta riippuen noin 15 minuutin kuluessa.

Lainaehdot ja takaisinmaksu

Lainaehdot Arkirahan kautta haetuissa lainoissa määräytyvät luotonantaja kohtaisesti. On täysin luotonantajakohtaista millä korolla saat lainaa ja mitkä ovat lainanehdot. Muista siis tutustua tarkkaan luotonantajien lainatarjouksiin, jotta saat selville mitkä lainan todelliset kustannukset ovat.

Tyypillisesti lainan korot ovat noin 4,5 – 20 prosenttia. Korkoprosentti vaihtelee henkilökohtaisesti, joten todellisen hinnan tiedät vain pyytämällä maksuttoman lainatarjouksen palvelusta.

Takaisinmaksu onnistuu kerralla tai erissä kuukausittain. Jos haluat maksaa lainan takaisin kerralla onnistuu sekin, tosin sinun on oltava luotonantajaan suoraan yhteydessä maksusuunnitelman muutoksissa. Tarvittaessa suurin osa luotonantajista tarjoaa myös maksuvapaita kuukausia lainalle jolloin maksat lainasta vain korot ja kulut.

Plussat ja miinukset

Arkirahan lainapalvelu on erinomainen apu lainan hakemiseen. Saat helposti yhdellä hakemuksella tavoitettua suurimman osan Suomen pankeista ja rahoituslaitoksista. Näin ollen saat useita edullisia tarjouksia yhden päätöksen sijaan. Tämän lisäksi palvelu on täysin maksuton eikä sido sinua ottamaan lainaa. Negatiivisena puolena on asiakaspalvelu on mahdollinen vain sähköpostilla, tähän voisi tehdä muutoksen ja ottaa käyttöön myös puhelinpalvelun.

Lue lisää tietoa yrityksestä: Arkiraha

Yhteystiedot

Arkiraha yhteystiedot:

Asiakaspalvelu:

Puh: Asiakaspalvelu vain sähköpostilla

Sähköposti: asiakaspalvelu@arkiraha.fi

Asiakaspalvelun aukioloajat ovat 24/7.

Yrityksen osoite:

Leadout Oy

PL 272

20101 Turku

Lisätiedot tarvittaessa löydät omilta sivuilta Arkirahan lainapalvelusta.