Arkadia Rahoitus

Yleistiedot

Yhteystiedot:
Viralliset kotisivut:
Arkadiarahoitus.fi
Osoite:
PL 215, 00101 Helsinki
Puhelinnumero:
Asiakaspalvelu sähköpostitse
E-Mail:
asiakaspalvelu@arkadiarahoitus.fi

Lainatiedot Arkadia Rahoitus

Lainasummat 2000...70000
Laina-aika 365...5475 päivää
Korko 4,5 - 20 %
Maksutavat Pankkitili
Takaisinmaksutavat Henkilökohtainen tili, Pankkitili
Rahat käytössä Heti
Aukioloajat 24h vuorokaudessa
Laina-ajan pidentäminen Kyllä
Vaaditaan työsuhde Ei
Ikäraja 20

Kokemuksia

5
5,0 rating
5 tähteä 5 tähdestä (perustuu 1 arvosteluun)
Erinomainen100%
Erittäin hyvä0%
Keskiverto0%
Huono0%
Erittäin huono0%
5,0 rating
7.10.2019

Voin suosittella

Alma

Arkadia Rahoitus tarjoaa vakuudetonta lainaa jopa 70 000 €

Arkadia Rahoitus on maksuton palvelu, joka auttaa lainanhaussa. Palvelun kautta on mahdollista kilpailuttaa lainahakemukset useilla pankeilla ja rahoitusyhtiöillä. Arkadia Rahoitus hyödyntää useampia lainanvälittäjiä palvelussaan, jotta asiakkaat löytävät varmasti parhaimman lainavaihtoehdon omiin tarpeisiinsa. 

Lainahakemuksen täyttäminen on maksutonta eikä se itsessään sido vielä mihinkään, joten voit täyttää hakemuksen jonka jälkeen voit vapaasti valita hyväksytkö vai hylkäätkö tarjouksen. Tarkemmat lainan korot ja kustannukset selviävät vasta kun hakemus on täytetty ja lähetetty. Kilapilutus auttaaa löytämään lainallesi edullisimmat korot ja kulut.

Millaista lainaa Arkadia Rahoitus myöntää? 

Arkadia Rahoitus myöntää lainaa 2000 eurosta aina jopa 70 000 euroon saakka ilman vakuuksia tai takaajia. Palvelun tarjoamissa lainoissa on aina valittava takaisinmaksuaika 1 vuodesta 15 vuoteen asti. Kuitenkin lainaa on mahdollista hakea myös yhteishakijan kanssa, jolloin lainansaanti mahdollisuus paranee. Yhteishakija on hyvä vaihtoehto silloin kun kyseessä on suurempi lainantarve. Yhteishakija voi olla myös hyödyllinen, sillä se vaikuttaa myönteisesti lainan korkoihin sekä muihin lainaehtoihin. Yhteishakija on yleisesti aina henkilö, joka vastaa lainasta yhdessä päähakijan kanssa. Usein yhteishakija on joko avio- tai avopuoliso, mutta henkilö voi olla myös esimerkiksi sukulainen tai ystävä. 

Lainan korot ja ehdot ovat aina henkilökohtaisia, joten ne laaditaan aina yksilöllisesti jokaiselle hakijalle. Lainan korko selviää maksuttomalla hakemuksella, joka löytyy palvelun sivuilta. Arkadia Rahoitus lähettää hakemuksesi eteenpäin yhteistyökumppaneilleen, jonka jälkeen he palaavat mahdollisen tarjouksen tai tarjouksien kanssa joko sähköpostitse tai puhelimitse. Saadessasi tarjouksen, voit päättää hyväksytkö vai hylkäätkö sen. 

Lainan hakeminen 

Arkadia Rahoituksen lainahakemuksen täyttäminen on vaivatonta eikä se vie kuin muutaman minuutin. Täytettyäsi hakemuksen saat päätöksen heti sekä rahat ovat käytössäsi jopa saman päivän aikana. Lainahakemuksen täyttäminen on maksutonta eikä se itsessään sido vielä mihinkään. Kun päätät hyväksyä lainahakemuksen, olet vasta sen jälkeen sitoutunut ottamaan sen. 

Arkadia Rahoituksen lainahakemuksen täyttäminen tapahtuu verkossa palveluntarjoajan sivuilta. Arkadia Rahoituksen etusivulta löydät hakemuksen, johon voit vapaasti valita tarvittavan lainasumman sekä takaisinmaksuajan. Kun olet valinnut kyseiset kohdat isellesi sopiviksi sinut ohjataan varsinaiseen lainahakemukseen, johon tulee täyttää tarkasti pyydetyt tiedot. 

Palvelu tekee tiivistä yhteistyötä muutamien lainantarjoajien kanssa. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat yhden tai usemman lainatarjouksen, josta voit valita itsellesi edullisimman ja sopivimman vaihtoehdon. Sivusto on turvallinen käyttää ja se pitää henkilötietosi salassa. 

Arkadia Rahoituksen kautta voit hakea lainaa seuraavin ehdoin:

  • Olet vähintään 20-vuotias
  • Sinulla on säännölliset palkka – tai eläketulot
  • Sinulla on puhtaat luottotiedot, eikä sinulla ole aikaisempia luotto- tai maksuhäiriömerkintöjä

Lainaehdot ja takaisinmaksu

Arkadia Rahoitus tarjoaa lainaa, jossa korko on alimmillaan 4,5 % ja korkeimmillaan 20 %. Korot sekä muut lainakustannukset määräytyvät aina luotonantajan mukaan. On suositeltavaa tutustua lainaehtoihin sekä muihin tärkeisiin tietoihin aina huolellisesti ennen lainan ottamsista. Palvelun lainoissa takaisinmaksu on joustavaa ja voit valita sen itsellesi sopivimmaksi, jotta pystyt lainasi maksamaan ajallaan ja varmasti takaisin. Palvelussa tarjolla olevissa lainoissa on takaisinmaksuaika 1 – 15 vuotta. 

Plussat ja miinukset 

Arkadia Rahoitus on palvelu, jota on helppo käyttää. Palvelusta on mahdollista hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Arkadia Rahoitus on hyvä vaihtoehto isompaan lainantarpeeseen sekä muihin arkisiin menoihin. Lainan korot ja kustannukset ovat alhaiset sillä alimmillaan lainan korko on alkaen 4,5 %.

Miinuksena palvelussa on vähäiset tiedot heidän sivuillaan sekä lainanvälittäjän käyttö voi viedä normaalia enemmän aikaa. 

Yhteystiedot:

Arkadia Rahoitus yhteystiedo:

Asiakaspalvelu:

Puh: Asiakaspalvelu vain sähköpostitse

Sähköposti: asiakaspalvelu@arkadiarahoitus.fi 

Yrityksen osoite:

Arkadia Rahoitus/Draivi Media OY

PL 215

00101 Helsinki 

Käyntiosoite: Alval Aallon Katu 5B LTI, 00100 Helsinki

Lisätiedot Kyseisestä palvelusta löydät heidän kotisivuiltaan.