Amyrahoitus

Yleistiedot

Yhteystiedot:
Viralliset kotisivut:
Amyrahoitus.com
Osoite:
2720 Vanløse
Puhelinnumero:
Asiakaspalvelu sähköpostitse
E-Mail:
hello@amyfinance.com

Lainatiedot Amyrahoitus

Lainasummat 2000...60000
Laina-aika 365...4380 päivää
Korko 4,5 - 20 %
Maksutavat Pankkitili
Takaisinmaksutavat Henkilökohtainen tili, Pankkitili
Rahat käytössä Heti
Aukioloajat 24h vuorokaudessa
Laina-ajan pidentäminen Kyllä
Vaaditaan työsuhde Ei
Ikäraja 20

Kokemuksia

5
5,0 rating
5 tähteä 5 tähdestä (perustuu 1 arvosteluun)
Erinomainen100%
Erittäin hyvä0%
Keskiverto0%
Huono0%
Erittäin huono0%
5,0 rating
7.10.2019

Ilmeisesti norjalainen tämä luotonantaja? Lainaa sain kuitenkin suomalaiselta yhtiöltä

Minna p

Amyrahoitus vertaa lainat puolestasi jopa 60 000 euroon asti

Amyrahoitus toimii yhteistyössä Salus Group Ab Oy:n kanssa. Amyrahoitus pyrkii aina tavoitteellisesti löytämään palvelun käyttäjälle halvimmat luotot. Käyttämällä Amyrahoitusta löydät oikotien edullisiin ja parhaiisiin lainoihin. 

Palvelun kautta hakemuksen tekeminen on maksutonta eikä se sido itsessään vielä mihinkään. Yhdellä hakemuksella on mahdollista saada jopa 14 lainatarjousta parhaimmista suomalaisista pankeista. 

Millaista lainaa Amyrahoitus myöntää? 

Amyrahoitus myöntää kulutuslainaa alhaisilla koroilla ja korkealla joustolla. 

Voit hakea edullista lainaa palvelun kautta 2000 – 60 000 euroon saakka, saat lainallesi jopa 1 – 15 vuotta takaisinmaksuaikaa. Lainaa hakiessa siihen eri tarvita erikseen vakuuksia tai takaajia. Amyrahoitus-palvelu antaa mahdollisuuden vertailla yhdellä hakemuksella useampia lainatarjouksia.

 Lainatarjoukset saatua on mahdollista vertailla niitä helposti kotona toisiinsa ja valita itselleen sopivimman vaihtoehon. Palvelu etsii hakemuksen perusteella hakijalle aina henkilökohtaisesti juuri hänen tarpeilleen sopivimman vaihtoehdon, näin vältytään kalliilta koroilta ja muilta ylimääräisiltä maksuilta. 

Lainan hakeminen 

Amyrahoitus-palvelun ansiosta lainan hakemisesta on tehty nopeaa ja helppoa. Siirry palveluntarjoajan kotivisuille ja valitse etusivulta itsellesi sopiva summa sekä takaisinmaksuaika. Täytettyäsi kohdat voit siirtyä varsinaiseen lainahakemukseen painamalla hae nyt-painiketta. Kun saat lainahakemuksen eteesi täytä siinä pyydetyt kohdat tarkasti. 

Lainahakemuksen täyttäminen vie kokonaisuudessaan vain 3 minuuttia. Sen tekeminen on maksutonta eikä se sido mihinkään. Lähetettyäsi hakemuksen saat vastauksen myönnetystä tai hylätystä hakemuksesta välittömästi. Saatuasi lainatarjoukset eteesi, voit katsella niitä rauhassa ja vertailla toisiinsa, jos löydät sopivan vaihtoehdon voit hyväksyä sen samantien. 

Amyrahoituksen yhteistyökumppani Salus Group Ab Oy Rahoitus käsittelee hakemukset luotettavasti sekä turvallisesti. Kyseinen palvelu on suoraan yhteydessä suomalaisiin pankkeihin sekä rahoituslaitoksiin. 
 

 Amyrahoitus lainaa myönnetään seuraavin ehdoin:

  • Hakijan on oltava 20-vuotias.
  • EI maksu-tai luottohäiriömerkintöjä.
  • Verkkopankkitunnukset käytössä.

 Lainaehdot ja takaisinmaksu 

 Amyrahoitus-palvelun tarjoamat lainat määräytyvät luotonantajan mukaan. Millä korolla tai ehdoilla saat lainaa ei pysty määrittelemään tarkasti etukäteen, tarkat tiedot koroista ja muista kuluista tulee sinulle henkilökohtaisesti. On siis suositeltavaa tutustua tarkasti luotonantajien antamiin tarjouksiin ja ehtoihin, jotta tiedät lainan todelliset kustannukset. 
Lainan tyypilliset korot ovat suurinpiirtein 4,5 – 20 prosenttia. 

Korkoprosentti vaihtelee hakijan tietojen sekä hakemuksen mukaan, joten saamasi laina on aina henkilökohtainen. Lainan todellisen hinnan ja kustannukset saat pyytämällä maksuttoman lainatarjouksen.
Takaisinmaksu on mahdollista hoitaa pois kerrallaan tai vaihtoehtoisesti itselleen sopivissa erissä. Jos et pysty maksamaan lainaa takaisin kerrallaan, suosittelemme olemaan yhteydessä lainanmyöntäjään ja sopimaan maksujärjestelyn. 

Pluusat ja miinukset 

 Amyrahoitus on auttanut lukemattomia suomalaisia löytämään itselleen sopivimman ja edullisimman lainavaihtoehdon. Hakemuksen tekeminen on nopeaa ja laina on aina henkilökohtaisesti suunniteltu hakijan tietojen mukaan. Yhdellä hakemuksella on mahdollista saada jopa 14 eri lainatarjousta useammalta suomalaiselta pankilta ja rahoitusyhtiöltä. Palvelun käyttö on maksutonta ja hakemuksen tekeminen itsessään ei sido vielä lainan ottamiseen. Miinuksena palvelussa on kotisivujen puutteellinen tieto. 

Yhteystiedot 

Amyrahoitus yhteystiedot:

Sähköposti: hello@amyfinance.com

Oy Salus Group Ab

Gygnaeuksenkatu 8 

00100 Helsinki

Yhteydenotto tapahtuu sähköpostilla. Lue lisää palvelun tiedoista heidän sivuiltaan.