Aktiivilaina

Yleistiedot

Yhteystiedot:
Viralliset kotisivut:
Aktiivilaina.fi
Osoite:
Njalsgade 76, 3 sal, 2300 København
Puhelinnumero:
Asiakaspalvelu sähköpostitse
E-Mail:
asiakaspalvelu@aktiivilaina.fi

Lainatiedot Aktiivilaina

Lainasummat 500...70000
Laina-aika 365...5475 päivää
Korko 4,5 - 20 %
Maksutavat Pankkitili
Takaisinmaksutavat Henkilökohtainen tili, Pankkitili
Rahat käytössä Heti
Aukioloajat 24h vuorokaudessa
Laina-ajan pidentäminen Kyllä
Vaaditaan työsuhde Ei
Ikäraja 20

Kokemuksia

5
5,0 rating
5 tähteä 5 tähdestä (perustuu 1 arvosteluun)
Erinomainen100%
Erittäin hyvä0%
Keskiverto0%
Huono0%
Erittäin huono0%
5,0 rating
7.10.2019

Hyvin toimii!

Pasoi

Aktiivilaina myöntää luottoa alhaisella korolla

Aktiivilaina tarjoaa yhdellä lainahakemuksella useampia lainatarjouksia. Palvelu tekee yhteistyötä Suomen parhaimpien pankkien ja rahoituslaitoksien kanssa. Aktiivilaina kilpailuttaa lainat puolestasi maksuttomasti. Saamasi lainatarjous on aina toteutettu henkilökohtaisesti,  joten sinulla on mahdollisuus saada edullista lainaa kohtuullisilla koroilla. 

Aktiivilaina on Suomen kattavin lainavertailu, jonka ansiosta luotto on mahdollista saada edullisesti. Palvelu tarjoaa lainaa arkisiin äkillisiin menoihin tai uuden auton hankkimiseen. Laina on mahdollista saada käyttöön heti eikä käyttötarkoitusta tarvitse erikseen määritellä. Jos tarkoituksena on saada laina käyttöön mahdollisimman nopeasti, on suositeltavaa hakea sitä suoraan verkon kautta. 

Aktiivilaina-palvelu takaa nopeat käsittely- sekä vastausajat ja käyttämällä kyseistä palveluntarjoajaa voit olla varma kilpailukykyisimmistä koroista. 

Millaista lainaa Aktiivilaina myöntää? 

Aktiivilaina sivuston kautta voit kilpailuttaa 500 – 70 000 euron suuruiset vakuudettomat luotot. Lainoihin on mahdollista saada takaisinmaksuaikaa jopa 1 – 15 vuotta. Palvelu tarjoaa lainaa täysin ilman vakuuksia tai erillisiä henkilötakauksia. 
Lainahakemuksen täyttäminen on ilmaista eikä sen tekeminen sido vielä mihinkään. Yhdellä hakemuksella on mahdollista saada jopa yli 25 lainatarjousta eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Lainatarjoukset ovat aina henkilökohtaisia, joten siinä on huomioitu oma taloudellinen tilanne sekä muut oleelliset asiat.

Lainan hakeminen

Lainan hakeminen Aktiivilaina-palvelun sivuilta on yksinkertaista sekä nopeaa. Lainahakemus on mahdollista täyttää vaikka et ihan heti lainaa tarvitsisikaan. Lainahakemus on maksuton eikä sen tekeminen sido mihinkään. Lainatarjouksen allekirjoittamisen jälkeen lainan ottamiseen on sitouduttu ja näin ollen se on hyväksytty.

Lainahakemuksen täyttäminen tapahtuu palveluntarjoajan sivuilla olevasta hakemuksesta. Aktiivilaina-palvelun etusivuilta on helppoa valita itselleen sopiva summa sekä takaisinmaksuaika. Tämän jälkeen olet valmis siirtymään varsinaisen lainahakemuksen täyttämiseen.

 Palvelu kilpailuttaa lainat puolestasi jopa 25 eri pankilla ja rahoitusyhtiöllä. Saat sähköpostiisi henkilökohtaiset lainatarjoukset 24 h sisällä, ensimmäiset jopa minuuteissa. Voit tutustua saamiisi lainatarjouksiin rauhassa ja valita itsellesi edullisimman ja parhaimman vaihtoehdon. 

Aktiivilaina palvelun kautta lainaa voi hakea seuraavin ehdoin: 

  • 18-vuotias Suomen kansalainen.
  • EI maksu-tai luottohäiriömerkintöjä.
  •  Riittävät tulot sekä hyvä maksukyky.
 Kun olet hyväksynyt ja allekirjoittanut lainasopimuksen, saat rahat tilillesi jopa saman päivän aikana. 

Lainaehdot ja takaisinmaksu

Aktiivilainan tarjoamissa lainatuotteissa on tavallisesti nimelliskorko 8 – 27 % väliltä. Korot ja muut lainan kustannukset vaihtelevat luotonantajan mukaan. On suositeltavaa tutustua palvelun käyttöehtoihin sekä käyttää hyväksi lainatarjouksia joita heillä voi olla uusille asiakkaille. Saat lainan todelliset kustannukset sekä korot täyttämällä maksuttoman lainahakemuksen palveluntarjoajan sivuilla.

Lainan takaisinmaksu on joustavaa ja voit valita halautko maksaa sen kerralla vai itselleen sopivissa erissä. Ylimääräisiä suorituksia on mahdollista tehdä milloin vain ilman ylimääräisiä kustannuksia. Korko määräytyy sen mukaan miten kauan laina on ollut käytössäsi. Jos päätät maksaa lainasi aikaisemmin takaisin, on suositeltavaa sopia maksueristä suoraan lainaamasi rahoitusyhtiön kanssa.

Plussat ja miinukset 

Aktiivilaina on helppokäyttöinen palvelu, josta on mahdollista hakea lainaa ilman vakuuksia alhaisilla koroilla. Yhdellä hakemuksella on mahdollista tavoittaa jopa 25 eri luotonantajaa ja rahoitusyhtiötä. Tämän ansiosta voit olla varma, että saat edullisia tarjouksia useamman yhden sijaan. Palvelun käyttö sekä lainahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen on täysin maksutonta eikä se sido vielä mihinkään. 
Palvelun miinuspuolena on yhteydenotto, joka tapahtuu ainoastaan sähköpostilla. Asiakkaiden voisi olla helpompi ongelman tai kysymyksen eteen sattuessa olla suoraan puhelimitse yhteydessä kyseiseen palveluun. 

Yhteystiedot:

Aktiivilaina yhteystiedot: 

Asiakaspalvelu: 

 Puh: Asiakaspalvelu ainoastaan sähköpostilla
Sähköposti: info@aktiivilaina.fi
 Asiakaspalvelun aukioloajat: 24h vuorokaudessa

Yrityksen osoite: 

Globalt Investeringsunivers ApS

Njalsgade 76, 3 sal

2300 Danmark